Garduri decorative sectionate


Rezultate 1 - 12 din 12
Вид:

Pentru a organiza siguranța, orice teren privat este delimitat de-a lungul perimetrului de un gard de imprejmuire. Principalele tipuri de garduri moderne pentru case private sunt: ​​gard din plasă impletita, panou euro gard, gard din lemn, gard din tablă profilata cutata ondulată, gard din cărămidă, gard din fier forjat, gard din fortan boltar,gard din beton, gard decorativ din beton ornamental. Gardul durabil si frumos este cartea de vizita a casei private. Gardul realizat din beton decorativ, va fi un gard ieftin și funcțional. Astăzi, acesta este cel mai raspindit model de gard sectionat, rezonabil din punct de vedere financiar și rapid instalabil. Panourile de gard decorativ includ secțiuni separate și stâlpi cu capace si sfere. Pentru a instala un gard, nu sunt necesare cunoștințe speciale, trebuie să instalați stâlpii și sa turnați o fundație de tip bandă pentru gard, apoi introduceți secțiunile în canelurile stâlpilor și instalați capacele decorative cu sfere. Lungimea fiecărei secțiuni de beton este de 2 metri, înălțimea este de 50 de centimetri, prin urmare lungimea unui panou, inclusiv stâlpul, este de 2,15 metri. În funcție de înălțimea dorită a gardului, se realizează stâlpi pentru una, două, trei și patru plase de gard secțional. Aspectul gardului atrage atenția prin suprafața netedă, fără micropori și microfisuri, iar stâlpii de gard in formă de coloane grecești au un aspect impunător.

1. Producătorul recomandă
După finalizarea lucrărilor de instalare, tratați suprafețele cu soluții hidrofuge și/sau lacuri pentru a le proteja de razele ultraviolete și precipitațiile acide.
2. ATENȚIE!
După așezarea plăcilor,nu este obligatoriu sa umpleti rosturile untre placi!
3. NU ESTE PERMIS!!!
1. Spălarea produselor din beton cu compuși chimici - sulfați în soluție, acizi, săruri de amoniu și o serie de alte elemente chimice și substanțe care conțin clor.
2. Sa indepărtați zăpada cu lopeți sau raclete metalice.
4. PRODUCĂTORUL INFORMEAZA
Următoarele fenomene nu constituie un defect de fabricație:
1. Petele alb-gri, care se formează atunci când apa interacționează cu cristalele de calcit din beton, formând sulfat de calciu.
2. Pete maro, negre, gri închis formate ca urmare a depozitării pe termen lung a mărfurilor sub influența factorilor organici (frunze de copac, podgorii etc.) sau a unui mediu excesiv de umed.
3. Dacă apar pete albicioase, pierderea nuanțelor de culoare etc., în funcție de factorii de mediu: radiații ultraviolete, precipitații acide etc., producătorul nu este responsabil pentru aceste motive și garantează doar calitatea betonului din care este produs produsul.

Moldova, or. Bălți,
str. Soricii, 125
Moldova, or. Chișinău,
str. Calea Basarabiei, 12/2
Moldova, or. Briceni,
str. M. Eminescu, 63
© 2024 Все права защещены. Разработчик Vision