Piatra naturală decorativă este o colectie largă de materiale de constructie si finisare de înaltă calitate creata de Mama-Natură. Avantajele pietrei naturale includ: o gama uriașă de culori, duritatea și rezistență la îngheț, varietate mare de suprafațe netede și granulate ect…. Piatra naturală rezistă perfect la temperaturi ridicate și foarte scăzute, expunerea la vânt și precipitații. Datorită durității și rezistenței la îngheț, produsele din piatră se mentin literalmente secole. În ceea ce privește nuanțele pietrei naturale, varietatea de culori este pur și simplu uriașă. De exemplu, piatra de ardezie lespede provinienta Bulgaria are atât de multe nuanțe încât uneori clienții și designerii lor nu pot decide ce culoare de piatră să aleagă. Piatra naturală este materialul care stă la baza oricarei construcției; este utilizată pentru diferite tipuri de lucrări cu piatra, decorațiuni interioare și exterioare, amenajarea peisagistica a grădinii si curtei. Fără îndoială, acesta este un material de construcție si amenajare de neînlocuit din toate punctele de vedere. Piatra decorativă naturală  armonizează perfect în combinație cu lemnul, metalul, sticlă și orice alte materiale de finisare decorative. Piatra decorativa naturala are pe suprafata ei desene pictate de mama-natura, sunt individuale si nu se mai repeta.

     Magazinele noastre specializate care comercializeaza piatra decorativa sunt situate in Chisinau, Balti si Briceni. Suntem importatori de piatra naturala si primim marfa direct din carierele de piatra de unde se extrage piatra. Avem permanent in stoc pietre decorative multicolore pentru amenajare peisagistică, plăci de piatră poligonala naturală, placi de piatra feliata în diferite dimensiuni, netede sau așchiate manual, de asemenea piatră decorativa diferite fractii,piatra but si piatră lespede naturală gresie Moldova Cosauti, piatră ardezie Grecia, piatră ardezie Bulgaria, piatră andezită Ucraina familia vulcanică de piatră bazalt, piatră gresie cu grosimea 1,5 cm din Ungaria cuarțit amestecat, piatră gresie curcubeu rainbow marimi 35*70 cm din India piatră ardezie, piatră travertina Turcia, piatră cuarțit auriu din Rusia-lemezit.

     Piatra decorativa lespede poligonala neuniforma pe paleti se vinde en-gros si cu amanuntul. Va oferim discuri de taiere realizate la comanda noastra la un pret mic, cu diametrul de 125 mm si 230 mm pentru polizoare unghiulare, pentru taierea si prelucrarea pietrei in timpul montarii, adeziv cu aderenta mare la piatra, lac lucios pentru piatra, lac mat pentru piatra, lac pentru piatra semilucios, impregnare hidrofuga cu o perioada de protectie a pietrei de minim 5 ani.

     Managerii noștri vă vor ajuta să alegeți piatră decorativa în funcție de nuanța care vă interesează, vă vor oferi informații complete despre instalarea pietrei în interiorul si exteriorul casei dvs., montarea pietrei pe fațadă, montarea pietrei pe soclu, pavarea pietrei pe trotuare și poteci. Tot odata veti fi informati despre metodele de protecție a pietrei, tratarea pietrei naturale după instalare și despre metodele de curățare și îngrijire a pietrei.

Moldova, or. Bălți,
str. Soricii, 125
Moldova, or. Chișinău,
str. Calea Basarabiei, 12/2
Moldova, or. Briceni,
str. M. Eminescu, 63
© 2024 Все права защещены. Разработчик Vision