PAVAJ MARMORA ARTIFICIALA


Rezultate 1 - 26 din 26
Вид:

PAVAJ ORASUL VECHI

Prețul de la: 220,00 L

PAVAJ CORSICA

Prețul de la: 240,00 L

PAVAJ PUZZLE 45*28,5

Prețul de la: 235,00 L

PAVAJ FLOARE-К 30*30

Prețul de la: 235,00 L

PAVAJ GALICA-К 25*25

Prețul de la: 235,00 L

PAVAJ ORNAMENT 40*40

Prețul de la: 250,00 L

 TEHNOLOGIA MARMOREI ARTIFICIALE
Tehnologia de producție implică vibroturnarea manuala a  betonului semiuscat turnat în matrițe din plastic, folosind instalații de uscare. Rezultatul este un produs compact, cu o suprafata neteda, semilustruita și cu caracteristici inalte: absorbție redusă de apă, rezistență la îngheț-dezgheț, rezistență la compresiune, rezistenţa la încovoiere, reacția la foc, cu abateri dimensionale Clasa 2, Marcaj P.
Declaratia de performanta si standardul care specifică materialele, caracteristicile, condițiile și metodele de încercări pentru dale, bordure din beton si elemente pentru imprejmuiri este:
DECLARAŢIA DE PERFORMANŢĂ NR. 01
Dale din beton
Standard armonizat    SM SR EN 1339:2010, 
                                        SM SR EN 1339:2010/AC:2010
DECLARAŢIA DE PERFORMANŢĂ NR. 02
Borduri din beton
Standard armonizat    SM EN 1340:2010,
                                        SM EN 1340:2010/AC:2010
DECLARAŢIA DE PERFORMANŢĂ NR. 03
Elemente pentru imprejmuiri 
Standard armonizat     SM EN 12839:2014
      PRODUCERE.  Pavajul este produs manual, intrun singur  strat de bază si suprafata cu amestec de agregate  fractia 5-10 mm si  0-4 mm in proportie conform recetelor din pachetului tehnologic. Pentru realizarea culorilor se folosesc pigmenți praf. Culorile de baza propuse au desenul pietrei natural -Marmora-alba, Marmora-clasic, crem, crem-baza, crem-roza-roma,  crem-aliona, iantar, cosauti, bej, nisipos, granit-brun( burii-granit), visina-rascoapta, oranj, antracit, toamna, grafit, caramida arsa, chiocalata, ciocalatiu-negriu, caramiziu, sau sint unicolore-roz, rosu, galben, maro, negru, gri. Daca clientul isi doreste o culoare individuala, este posibil de a modifica receta de baza a culorilor.
    Aspectul  pavelelor cu imitarea de piara naturala se obține prin metoda specializata de turnare manuala si vibrare . In dependent de culoarea necesara, pentru culorile de baza, pigmentii se adauga manual in toata masa betonului, iar la stratul suprafata pentru imitarea aspectului de piatra naturala sau patina, pigmentii praf se adauga in stratul care se va turna la suprafata. In baza celor de mai sus, pentru a păstra imitația pietrei naturale pentru o perioadă lungă de timp, producătorul recomandă dupa montarea pavajului, pavajul  de a il impregna cu solutii hidrofobice si sau lacuri de protectie de la razele solare ultraviolet si ect.. Pierderea de culori si nuante, decolorarea in anumite situații, din cauza factorilor naturali si in functie de factori  de mediu: radiatiilor  razelor solare-ultraviolet, precipitatiilor cu character acidic, umeditate excesiva, ect… , pot apărea decolorări care nu afectează calitatea betonului. . Diferențele de nuanțe pot apărea și în cazul expunerii parțiale la umbră, respectiv la soare. Pentru protecția culorilor, recomandăm efectuarea unui proces de impregnare la fiecare 3-4 ani. Producatorul garantieaza numai calitatea betonului din care este fabricata marfa.
    Pentru dalele de beton cu grosimea mai mică de 8 cm sunt admise abateri de la dimensiunile specificate de ±2.5 mm pentru grosime și abateri de ±2 mm pentru lungime, respectiv lățime. În timpul procesului de uscare în camera de uscare, betonul turnat în matriță dă o contracție naturală,  este un proces care nu poate fi controlat si prevenit.
      TRANSPORTARE. Produsele se livrează paletizat. Depozitarea produselor suprapuse necesită asigurare împotriva răsturnării. Se interzice suprapunerea a mai mult de 3 paleți încărcați. La manipularea și transportul produselor se va ține cont de greutatea acestora, pentru evitarea accidentelor. Paleții încărcați se vor așeza pe suprafețe drepte, rezistente, fără pericol de rupere/surpare. Descărcarea din mijloacele de transport se va efectua cu mijloace mecanice adecvate sau manual, bucată cu bucată. 
      MONTARE. Pavajele se folosesc la platforme de tip: trotuare, alei, parcuri, amenajări rezidențiale, parcări, terenuri de joaca ect…. Montarea va fi executată în funcție de destinația obiectului. Talpa se poate realiza din agregate de carieră. Primul strat- piatră concasată cu fractia 40-70 mm, de minim 20 cm grosime ; al doilea strat - amestec de piatră spartă fractia 5-20 mm de minim 15 cm grosime. Pavajul se va monta pe un strat de amestec fin  0-5 mm, cu o grosime de aproximativ 5 cm. 
      MONTAJUL PAVAJULUI - Înaintea montajului, se verifică pavelele pentru identificarea eventualelor defecte vizibile, iar pentru atenuarea variațiilor de culoare de la o zonă la altă, se montează alternativ din minim 3 paleți  pentru a crea un efect optic plăcut.  În producerea pavelelor se folosesc materii prime naturale si tehnologii/echipament de producție, fapt ce determină variații de culoare care nu pot fi evitate, nuanțele produselor pot să difere de la un lot la altul. 
      UMPLEREA ROSTURILOR - Umplerea rosturilor se realizează prin măturare manual cu nisip pur de cuart, fara de adaos de ciment. - Se compactează pavajul cu placa compactoare mică, cu talpă de cauciuc. - Se completează rosturile cu nisip până la umplerea completă.
       ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII-Se vor umple periodic rosturile cu nisip uscat de granulație 0-2 mm pentru a preveni și evita spargerea marginilor. Se recomandă păstrarea unei rezerve de dale, maxim 5% din suprafața totală pavată, pentru eventuale reparații ce pot fi necesare în timp pe suprafețe mici și înlocuirea facilă fără timp de așteptare sau cu riscul diferențelor de culoare. Pavajul din beton vibroturnat își menține zeci de ani aspectul inițial dacă este îngrijit corect, în special iarna. În caz de îngheț și polei, se recomandă presurarea unui strat de nisip. Este interzisă folosirea „sării de bucătărie" din cauza efectului negativ asupra produselor din beton. Murdăria obișnuită - praf, depuneri de pământ, excremente de pasăre sau mușchi, se poate îndepărta cu ajutorul mijloacelor manuale de curățare, cum ar fi mătura sau peria de frecat. De asemenea, soluțiile de curățare existente în locuința dumneavoastră, cu un ph între 5 și 9, pot fi folosite fără riscuri, prin diluarea lor în apă. O altă metodă eficientă este utilizarea curățitoarelor cu presiune, fără a exista riscul de a deteriora suprafața pavelelor din beton. In primele luni de primavara, se poate observa pe perimetrul pevelelor depuneri de saruri, este evaporarea umeditatii accumulate pe timp de iarna in rosturile dintre pavele. Aceste saruri vor disparea dupa o maturare, sau o spalare cu utilizarea curățitoarelor cu presiune.
     Este interzisă spălarea plăcilor cu compoziții chimice destinate spălării autoturismelor, motoarelor auto, precum și a compozițiilor chimice destinate spălării sărurilor, ciupercilor de mucegai, solvenților, precum și a mijloacelor de curățare intensivă și rapidă și a altor detergenți agresivi, sau faceți acest lucru pe propria răspundere.
GARANTIE LA PRODUSE DIN BETON
    Perioada de garantie pentru marfa este stabilita de Producatorul acestei marfi si este de 24 de luni din momentul primirei marfii de catre Cumparator, si se acorda în condițiile respectării recomandărilor producătorului și a prezentării copiei Certificatului de garanție,  marfa este insotita de contract,  documentul confirmativ de plata integrala-bon fiscal si/sau factura fiscala, eticheta de ambalare. . În cazul  reclamațiilor întemeiate, se schimbă doar produsele deteriorate, fisuri, microgăuri . Nu se compensează costurile de montaj. În cazul unor reclamații neîntemeiate, costurile suplimentare se vor factura clienților.
 Garantia se aplica numai la calitatea betonului din care este fabricata marfa.
Completează datele de client și descarcă certificatul de garanție pe www.plitca.md-garantia-calitatii în maxim 15 de la achiziție.

 

Moldova, or. Bălți,
str. Soricii, 125
Moldova, or. Chișinău,
str. Calea Basarabiei, 12/2
Moldova, or. Briceni,
str. M. Eminescu, 63
© 2023 Все права защещены. Разработчик Vision